2022-10-13
Ladda ner som PDF

Vill du arbeta med långsiktiga investeringar och vara med och bygga marknadsledande bolag?

Stena Adactum söker en till två talanger som, i rollen som Investment Associate, kan bidra till att ett av Göteborgs största investmentbolag fortsätter att utvecklas

Vi söker dig som är driven, vill utvecklas och lockas av en föränderlig och entreprenöriell miljö där tempot stundtals är högt. Du vill ha varierande arbetsuppgifter med höga krav på eget ansvar och initiativkraft samt en chans att staka ut din egen väg. Och för dig är det mest spännande av allt bolagsbyggande och långsiktigt värdeskapande. Hos oss får du göra det direkt med ägare och ledning.

På Stena Adactum kommer du att ingå i ett erfaret och sammansvetsat team på tio personer som förvaltar en portfölj av innehav som idag värderas till över 13 miljarder kronor. Sedan 2002 har vi mer än fördubblat portföljvärdet var femte år och vi tror att du blir viktig för att vi ska fortsätta göra det.

Hos oss på Stena Adactum är du med i alla faser av investeringsprocessen och utvecklingen av våra portföljbolag. Du kommer få en unik möjlighet att, utifrån Göteborg med Stenasfären i bakgrunden, arbeta med en mix av investerings- och verksamhetsutvecklingsfrågor i ett tidigt skede av din karriär. Bland typiska uppgifter märks branschanalys, företagsvärdering, förvärvsanalys, finansiell analys samt strategiska frågeställningar.

Vi förväntar oss att du visar handlingskraft, vågar lösa situationer och kan agera självständigt. Våra krav och förväntningar är höga, men belöningen är därefter och vill du utvecklas är möjligheterna många.

 

Vad vill vi hitta i ditt CV – och upptäcka när vi ses?

  • Du tar examen 2023 eller så har du maximalt två års kvalificerad arbetslivserfarenhet inom strategi, finans eller liknande
  • Du är/blir civilingenjör eller har/tar en masterexamen med inriktning mot ekonomi, finans eller motsvarande
  • Du är flexibel, kreativ, och naturligt nyfiken
  • Du är en ödmjuk, prestigelös och trevlig lagspelare
  • Självklart har du stark akademisk bakgrund, men också modet att hitta din egen väg
  • Har du internationell erfarenhet samt meriter utanför studierna är detta extra plus

 

Mer information och ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Forsström. Han nås via daniel.forsstrom@stena.com.

Din ansökan, inklusive personligt brev, CV och betyg, skickar du till info.adactum@stena.com senast 23 november 2022